- Reklama -
Žmonės protestavo prieš V.Kondratjevo sprendimą nustatyti mergaitės gyvenamąją vietą ne su globėja N.Venckiene, bet su mama L.Stankūnaite. KK nuotr.

Pirmadienio rytą kelyje į Kulvą, Skrebinų sankryžoje, įvyko avarija, kurios metu žuvo teisėja.

Avarija įvyko susidūrus „Škoda“ ir „Ford“ markės automobiliams.

Pirminiais duomenimis, avarijos kaltininkas gali būti Kėdainių apylinkės teismo teisėjas Vitalijus Kondratjevas. Jis buvo ir įvykio vietoje.

Pirminiais duomenimis, avarija įvyko “Škoda” vairuotojui nepraleidus pagrindiniu keliu vykusio automobilio “Ford Galaxy”.

Dėl avarijos policija pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Nacionalinė teismų administracija paskelbė, kad skaudžioje avarijoje žuvusią kolegę Dalią Buziliauskienę Kėdainių rajono teismo darbuotojai atsimins kaip itin mielą žmogų. „Dalią prisiminsime kaip kuklų, šiltą ir jaukų žmogų, kaip jauną ir principingą teisėją. Ji buvo draugiška ir nuoširdi kolegė, kuri visada noriai padėdavo, patardavo. Buvo be galo darbšti ir aktyvi, veikli, pareiginga, atsakinga, atkakli. Ne vienas galėjome pasisemti iš Dalios energijos, optimizmo ir stiprybės: kai buvo sunku ji nesiguodė, nesiskundė, mokėjo santūriai išgyventi kasdienybės įtampą“, – teigia a. a. D. Buziliauskienės kolegos.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!