- Reklama -
Lietuvos banko vadovas V. Vasiliauskas laidai „Panorama“ sakė, kad banke trūkstamų vertybinių popierių vertė – daugiau nei 1 mlrd. Lt. KK nuotr.
Lietuvos banko valdyba nutarė bankui AB bankas SNORAS paskirti laikinąjį administratorių ir taikyti laikinąsias banko turto apsaugos priemones.KK nuotr.

Generalinė prokuratūra gavusi iš Lietuvos banko informaciją apie banke „Snoras“ patikrinimo metu nustatytus galimus pažeidimus pradėjo ikiteisminį tyrimą. Juo siekiama patikrinti Lietuvos banko pateiktą informaciją apie galimai padarytas nusikalstamas veikas ir imtis visų priemonių banko turtui apsaugoti bei galimos žalos atlyginimui užtikrinti.

Ikiteisminis tyrimas pradėtas pagal keleto nusikaltimų finansų sistemai, valstybės tarnybai ir nuosavybei požymius. Šiuo metu pranešimai apie įtarimus niekam nepateikti.

Organizuoti ikiteisminį tyrimą ir jam vadovauti pavesta Generalinės prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo departamento prokurorui, o atlikti Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybai.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!