- Reklama -

Kauniečiai redakcijai tvirtino vakar prekybos centre matę L.Stankūnaitę - esą pamačiusi, kad yra mobiliuoju telefonu fotografuojama, L.Stankūnaitė veidą užsidengė ranka. Prekybos centro lankytojų nuotr.
Čia, kaip pasakojo kauniečiai, L.Stankūnaitė neva pirko "dovanų advokatams". "Po baltų plaukų peruku nugaroje matėsi išlindę juodi plaukai", - redakcijai pasakojo L.Stankūnaitę be jokios apsaugos prekybos centre matę kauniečiai
Po prekybos centrą L.Stankūnaitė vaikščiojo su tais pačiais batais, su kuriais buvo vasario 13 d. pedofilijos teismo posėdyje. KK nuotr.

Tuo metu, kai vasario 16-ąją visoje šalyje vyko iškilmingi Lietuvos nepriklausomybės minėjimo renginiai, saugomiausia Lietuvoje asmenybė Laimutė Stankūnaitė, manoma, „šventė“ apsipirkimą Kauno „Akropolyje“. Tiesa, nors nuo 2009 m. spalio 5 d. pedofilijos byloje vienintelio kaltinamojo A.Ūso draugė L.Stankūnaitė yra saugoma valstybės ir viešumoje ją dažniausiai matome lydimą 4-6 kaukėtų apsauginių, į „Karšto komentaro“ redakciją vakar paskambinę kauniečiai sakė buvo nustebę, išvydę L.Stankūnaitę apsipirkinėjančią „Akropolyje“ be jokios apsaugos.

„Oi, ji čia ilgai vaikštinėjo“, – „Karštam komentarui“ pasakojo, L.Stankūnaitę Kauno „Akropolyje“ matę kauniečiai.

Jie sakė buvę labai nustebę, kai „Akropolyje“ pamatė be jokios apsaugos vaikščiojančią labiausiai saugomą Lietuvoje personą. „Jinai vaikščiojo „Griunvaldo gatve“, išėjo į „Vytauto gatvę“, ir iki ten jokios apsaugos žmonės nematė“, -pasakojo L.Stankūnaitės apsipirkimą „Akropolyje“ matę žmonės.

Tiesa, L.Stankūnaitė po prekybos centrą vaikščiojo „užsimaskavusi“: ant juodų plaukų užsidėjusi baltų plaukų peruką, baltą kepurę. Vilkėjo raudonos spalvos striuke, buvo su juodos spalvos „timpkėmis“ ir avėjo tais pačiais batais, su kuriais buvo vasario 13-ąją pedofilijos bylos posėdyje.

„Iš pradžių L.Stankūnaitė apžiūrinėjo brangius akmenis, vieną atsidėjo į šalį, o tada nuėjo į „Zarą“. Ten ilgai matavosi, išėjo nešina krepšiais su pirkiniais. O tada nusipirko gal virš šimto litų kainuojantį agato akmenį – sakė, kad perka dovaną advokatams“, – redakcijai pasakojo vasario 16-ąją L.Stankūnaitę Kauno „Akropolyje“ matę kauniečiai.

Paklausti, kad gal apsiriko – gal ten buvo visai ne L.Stankūnaitė, kauniečiai tvirtino, kad tikrai ne. „Na, ką jūs, tikrai ne – atpažinome. Be to, kai matavosi rūbus, turbūt jai perukas pasislinko, ir, kai pirko akmenį, po baltų plaukų peruku nugaroje matėsi jos juodi išlindę plaukai“,- redakcijai pasakojo kauniečiai.

Jie bandė L.Stankūnaitę nufotografuoti mobiliuoju telefonu, bet L.Stankūnaitė, matyt, pamatė, kad ją fotografuoja ir užsidengė veidą ranka.

Apsipirkinėjančią L.Stankūnaitę „Akropolyje“ matę žmonės redakcijai piktinosi, kad niekur nedirbanti ir valstybės saugoma persona gali šitaip apsipirkinėti.

„Iš kokių pinigų ji čia apsipirkinėjo? Kai atsegė raudonos spalvos lakinę piniginę, matėsi pluoštas pinigų kupiūromis po 200 litų. Tai iš kur čia tokie pinigai?“ – piktinosi žmonės.

Ar iš tiesų Laimutė Stankūnaitė vakar be jokios apsaugos apsipirkinėjo prekybos centre “Akropolis”? “Karštas komentaras”  apie šį įvykį užklausė Policijos departamento, kuris ir atsakingas už L.Stankūnaitės apsaugą. PD atstovė spaudai pažadėjo išsiaiškinti ir  redakcijai perskambinti.

Papildyta. 17.00 val.

Policijos departamento atstovė spaudai Lina Nemeikatė į redakcijos klausimą apie galimai įvykusį L.Stankūnaitės pasivaikščiojimą po prekybos centrą be apsauginių, atsakė, jog “noriu Jus patikinti, kad Laimutė Stankūnaitė kaip buvo valstybės saugomas asmuo, taip ir yra”.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!