- Reklama -

Teigiama, kad pasibaigus tyrimui, visi, kurie susiję su slaptojo informatoriaus skandalu, turės atsisveikinti su tarnyba. KK nuotr.

Redakcijos šaltiniai iš Policijos departamento teigia, kad visi pareigūnai, susiję su slaptojo informatoriaus istorija, pasibaigus tyrimui turės atsisveikinti su tarnyba policijoje, tačiau baudžiamosios atsakomybės esą jie išvengs. Kol kas nė vienas pareigūnas nėra nušalintas nuo pareigų, nors net 15 pareigūnų namuose yra atliktos kratos.

Šaltinių teigimu, su į slaptojo policijos informatoriaus istoriją įsivėlusiais pareigūnais bus vedamos derybos: arba jie palieka pareigas, arba jie iš liudytojų taps įtariamaisiais. Taip esą tikiminasi išsivalyti Policijos departamentą.

Kaip žinia, slaptuoju policijos informatoriumi įvardinamas asmuo prieš savaitę viešai paskelbė, kad jis apie planuojamas 2009 metų spalio 5 dienos žudynes dar likus kelioms savaitėms iki jų pranešė Policijos departamento vadovybei: generalinio komisaro pavaduotojams A.Stončaičiui ir V.Račkauskui bei tuometiniam kriminalinės tarnybos viršininkui T.Ulpiui, o žudynių išvakarėse jis susitiko su Policijos departamento pareigūnu Tomu, kuriam pranešė, kad žudynės vyks jau rytoj, t.y. spalio 5 d. Tačiau žudynėms kelias nebuvo užkirstas.

Kalbama, kad slaptasis policijos informatorius yra Darius Ž.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!