- Reklama -

Drąsiaus Kedžio dukrelės gynėjas Vitalijus Keršis, KK duomenimis, prokuratūroje buvo apklaustas dėl V.Milinio šmeižto. KK nuotr.

„Karšto komentaro“ šaltinių duomenimis, apčiuoptas buvusio Kauno apygardos teismo pirmininko A.Milinio sūnaus, nužudyto Kaune praėjusią žiemą, šmeižto siūlo galas – vakar prokurorai dėl Vaido Milinio šmeižto apklausė kelis asmenis. Vienas jų – Drąsiaus Kedžio dukrelės gynėjas Vitalijus Keršis.

Už prokuroro J.Lauciaus įžeidimą nuteistas 30 parų kalėti Vitalijus Keršis vakar turėjo būti išvežtas atlikti bausmę į Pravieniškių pataisos namus, tačiau, redakcijos šaltinių duomenimis, sulaikyto D.Kedžio dukrelės gynėjo laukė netikėtumas: jis buvo apklaustas dėl Vaido Milinio šmeižto.

Kaip jau rašėme, šių metų vasarį iš V.Keršio elektroninio pašto kai kurioms redakcijoms buvo išsiuntinėtas laiškas, kuriame buvusio Kauno apygardos teismo pirmininko Alberto Milinio sūnus Vaidas Milinis buvo siejamas su garsiąja Kauno pedofilijos byla. Vienas laikraštis šį V.Keršio laišką išspausdino.

Šaltinių duomenimis, vienas apklaustųjų prokuratūrai pateikė ir šmeižimo schemą.

Papildyta: 17.15 val.

Apklausę Vitalijų Keršį dėl Vaido Milinio šmeižto, pareigūnai V.Keršio nesulaikė – liepė jam prisistatyti į policiją rytoj, ir tuomet turėtų išvežti į laisvės atėmimo vietą atlikti 30 dienų laisvės atėmimo bausmę.

“Aš bijau, kad mane ten gali nužudyti – neva depresija, neva pasikabinau ant paklodės”, – savo nuomonę apie galimą juodąjį scenarijų “Karštam komentarui” išsakė Vitalijus Keršis.  Jis mano, kad, jeigu jį nužudytų, tuomet jį galėtų apkaltinti ir V.Milinio nužudymu – neva nužudė, apšmeižė, o paskui, atlikdamas 30 parų laisvės atėmimo bausmę už prokuroro J.Lauciaus įžeidimą, neva pasikorė.

“Dabar aš tikrai bijau dėl savo gyvybės”, – “Karštam komentarui” sakė V.Keršis.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!