- Reklama -

KK nuotr.

Lietuvos Respublikos Vyriausybei

Lietuvos Respublikos Seimo Pirmininkei

Socialinės apsaugos ir darbo Ministrui

Krašto apsaugos Ministrei

Pareiškimas

Prašome kuo skubiau nutraukti brutalų ir prievartinį teismo sprendimo vykdymo procesą, tęsiamą valstybės vardu prieš mažametį vaiką.

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė yra pasakiusi, jog tokiu atveju ,,prievarta yra netoleruotina“, tačiau, nepaisant visko, atsakingos Lietuvos teisėtvarkos tarnybos linkusios toliau tęsti šį gėdingą Lietuvai veiksmą.

Prievartinis vaiko perdavimo biologinei motinai aktas yra grubus jo teisių ir asmeninių laisvių pažeidimas, tiesioginis pasityčiojimas iš pačios vaiko asmenybės, jo psichologinis žalojimas, o tuo pačiu – smurtinio ir iškrypėliško teisingumo Lietuvoje įteisinimas.

Be to, kiekvienam valstybės piliečiui aišku, kad tai yra neteisėtas ir sąmoningas tam tikrų jėgų kliudymas sužlugdyti dar nebaigtą tirti pedofilijos bylą.

Todėl reikalaujame kuo skubiau stabdyti šį procesą, žalingą mažamečiam vaikui ir virstantį didžiule Lietuvos valstybės gėda.

Klykiantis vaikas, gniaužiamas juodai vilkinčių kaukėtų apsaugininkų rankų ar apsuptas šešiasdešimties ginkluotų policininkų, yra žiauriausias scenarijus, kurio negali sau leisti jokia save teisėta laikanti valstybė.

Visuomeninis judėjimas “Drąsiaus kelias”

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!