- Reklama -
Alvaras Jonikas sulaikytas Biržų rajone.

Liepos 11 d. vakare Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Biržų rajono policijos komisariato ieškomas pasislėpęs nuo ikiteisminio tyrimo įtariamasis Alvaras Jonikas, gimęs 1990 m., sulaikytas Biržų rajone.

Primename, kad liepos 7 d. apie 20.40 val. Biržuose, Vytauto gatvėje, Alvaras Jonikas, vairuodamas automobilį “VW Golf”, viršijo leistiną važiavimo greitį, nesuvaldė automobilio ir trenkėsi į šalikelėje stovėjusį automobilį „Renualt Laguna”, kliudydamas ir mirtinai sužalodamas minėto automobilio keturiasdešimt ketverių metų vairuotoją I. Č. Manoma, kad moteris tuo metu dėjo pirkinius į automobilį.

Vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino, jo bendrakeleiviai septyniolikmetis Biržų rajono gyventojas ir šešiolikmetis Pasvalio rajono gyventojas sužaloti, gydomi Respublikinėje Panevėžio ligoninėje. Jiems nustatytas alkoholinis girtumas.

Buvo paskelbta Alvaro Joniko paieška. Biržų rajono policijos pareigūnai intensyviai ieškojo Alvaro Joniko, buvo tikrinamos visos galimos buvimo vietos, per spaudą buvo prašoma gyventojų pagalbos. Biržų kriminalinės policijos pareigūnai, išanalizavę turimą informaciją, besislapstantį Alvarą Joniką sulaikė Biržų rajone. Nusikalstamos veikos padarymu įtariamas A. Jonikas uždarytas į Panevėžio aps. VPK areštinę. Ikiteisminio tyrimo byla perduota Panevėžio apylinkės prokuratūrai.

PD inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!