- Reklama -

Kauno apylinkės teismas trečiadienį tenkino prokuratūros prašymą trims mėnesiams suimti vaiko pagrobimu Kaune įtariamą vyrą.

Kaip informavo teismo atstovė spaudai Tautvilė Merkevičiūtė, toks sprendimas priimtas, manant, kad asmuo gali bėgti, slėptis nuo pareigūnų.

„Suėmimas skirtas manant, jog būdamas laisvėje asmuo gali bėgti ar slėptis nuo pareigūnų, trukdyti procesui ir daryti naujas nusikalstamas veikas“, – nurodė teismo atstovė.

ELTA primena, kad nuo sekmadienio ieškota Kaune dingusi devynmetė buvo rasta antradienio vakarą. Anot policijos, mergaitę įtariamas 42 metų pagrobėjas laikė garaže, ten įvyko ir pagrobėjo sulaikymas. Vyrą sulaikė „Aro“ pareigūnai. Iš pradžių policija buvo informuota, kad įtariamasis gali būti ginkluotas, tačiau sulaikymo metu vyras ginklo neturėjo.

9-metė buvo nuvežta į Kauno klinikas apžiūrai, o vėliau perduota tėvams. Policijos duomenimis, mergaitė galėjo patirti sužalojimų.

Teisėsauga atliko pirminę įtariamojo apklausą. Policija užsiminė, kad šis vyras anksčiau neteistas, tačiau yra ne kartą baustas administracine tvarka. Neatmetama, jog įtariamas pagrobėjas galėjo padaryti daugiau nusikaltimų.

Gytis Pankūnas
ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti ELTA turinį be ELTA raštiško sutikimo draudžiama
- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!