- Reklama -

Dainius Gaižauskas

Būtų garbinga, jei Šimonytė jau rytoj dėtų pareiškimą ant stalo. Bet…, o, …tačiau….

Dabar turbūt jau visiems akivaizdu, kad konservatorių partija yra pati pavojingiausia organizacija Lietuvoje. Visada sakiau, kad tiek politinių klaidų ir žalingų sprendimų Lietuvai padaryti galėjo ir padarė tik konservatoriai. Nereikėjo net trejų metų, kad visa tai pasitvirtintų.

Blogiausia, kad konservatoriai niekada nepripažįsta savo klaidų, o visada ieško ir suranda kaltus, taip išlįsdami sausi iš pačių supiltų purvo vonių.

Šįkart vėl sugalvojo gudrų ir klastingą išsigelbėjimo planą: likus tik vos daugiau nei metams iki naujų rinkimų, Šimonytė suplanavo ,,nekaltą“ valdžios perdavimą kitiems, kurie, akivaizdu, kad nieko gero per vienerius metus nespės nuveikti, nes paliktame konservatorių dumble tik paskęsti per tokį laiką galima.

Panašu, kad tikimasi, jog žmonės per tą laiką užmirš konservatorių klaidas ir kaltė dėl visų blogybių prilips būtent tiems, kurie perims estafetę iš Šimonytės.

Negana to, konservatoriai dar planuoja susigrobti priešrinkiminių stiprių dividendų propagandai. Kalbu apie NATO viršūnių susitikimą, nes jame galės dalyvauti tik valdantieji, kurie, pasipuikavę pagrindinėse medijose, iškart po NATO susitikimo planuoja atsisakyti valdžios.

Šis konservatorių išsigelbėjimo planas pats niekingiausias, kokį galėjo tik sugalvoti siekdami vėl susirinkti balsus ateinančių Seimo rinkimų metu.

Tai manęs jau nestebina.

Jei iš tiesų norėtų konservatoriai atgailauti ir nusiplauti nuodėmes, jie turėtų pasitraukti iš didžiosios politikos bent dviem kadencijoms. Suprantama, kad šie grobuonys to niekada nepadarys.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!