- Reklama -

Bataliono "Donbasas" vadas S.Semenčenko suprato, kad atėjo tas etapas, kai Ukrainos revoliucija pradėjo ryti savo vaikus. Nuotr. iš FB

Bataliono „Donbasas“ vadas, Ukrainos Rados deputatas Semionas Semenčenko savo paskyroje socialiniame tinkle pratrūko: „Per metus Ukrainoje iš plyšių išlindo, atgimė ir įsitvirtino totalinės korupcijos, nebaudžiamumo ir neatsakingumo sistema.“

Pasak S.Semenčenko, pagrindiniai sistemos veikėjai iš „ATO herojų“, savanorių susikūrė apsaugos skydą, išmoko eksploatuoti patriotinius lozungus bei rėkti „Šlovė Ukrainai“.

„Dabar sistema naikina svetimkūnius, kurie atsitiktinai, jos nuomone, pateko į valdžią ir tapo gerbiamais visuomenės veikėjais. Be pinigų, ryšių, užtarėjų ir įsipareigojimų. Tuos, kurie trukdo nebaudžiamai daryti nusikaltimus, kurti „katilus“, meluoti ir pardavinėti šalį tiek urmu, tiek po nedaug.

Jie mano, kad pas juos „viskas gerai“. Tačiau jie klysta. Nebaudžiamumo ir melo sistema negali šalyje parazituoti amžinai. Ir pirmiausia dėl to, kad nuo „saldaus gyvenimo“ tiems parazitams atrofuojasi organai – ne tiktai protas, garbė, sąžinė, bet ir rankos bei kojos. Konkuruoti tarptautinėje arenoje jie negali, o viduje jais tiki vis mažiau ir mažiau žmonių“, – savo FB paskyroje rašo bataliono „Donbasas“ vadas S.Semenčenko.

Anot jo, „laikrodis tiksi“. „Manau, ir jie tai supranta. Todėl neišvengiamai, tačiau, logiškai mąstant, greitai prasidės kompromitavimų, provokacijų ir kitokios kampanijos“, – prognozuoja S.Semenčenko.

Tačiau, jo manymu, tai irgi gali nesuveikti, todėl gali prasidėti užsakomosios baudžiamosios bylos. „O jeigu ir tai nepadės, – tai neparankių politinės žmogžudystės“, – mano Ukrainos Rados deputatas. – „Juoba kad „DLR ir LLR saugumo ministerijos“ – visai šalia, o teismai 90 proc. korumpuoti. Nepadės“.

„Manau, kad jau po metų Ukrainoje pamatysime visiškai kitokią situaciją“, – socialiniame tinkle savo nuomonę apie įvykius Ukrainoje paskelbė  bataliono „Donbasas“ vadas, Ukrainos Rados deputatas Semionas Semenčenko.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!