Ideologija prieš mokslą

0
184
- Reklama -

„Priešingai klaidingam LGBT bendruomenių pasakojimui ir kai kurių mokslininkų tvirtinimui, nėra tyrimų, įrodančių, kad lytinės tapatybės problemos yra įgimtos.

Mes atkreipėme dėmesį į tai savo pranešime, kuriame analizavome transseksualumą sveikatos, socialiniu ir teisiniu požiūriu. Įrodėme, kad šio reiškinio regioninio pasireiškimo skirtumai patvirtina tezę apie kultūrinį, o ne biologinį jo pagrindą“, – teigiama Lenkijos krikščioniškojo instituto „Ordo iuris“ išplatintame pranešime.

Pasak pranešimo, diagnozuotų transseksualumo atvejų kasmet daugėja – ypač šalyse, kuriose lyčių propaganda yra didžiausia: Jungtinėje Karalystėje tokių atvejų skaičius išaugo nuo 97 – 2009 metais iki 2383 – 2021 metais.

„Daugiau nei 60 % žmonių, kovojančių su transseksualumu, asmenybės, nuotaikos, disociaciniai ar psichoziniai sutrikimai pasireiškia vienu metu. Tyrimai taip pat rodo, kad dažniausiai lytinės tapatybės sutrikimai yra laikini. Naujausi iš jų rodo, kad tokius jausmus visam laikui gali patirti tik 12 proc.

Tuo tarpu lyčių ideologai, užuot palaikę tokius žmones psichologinėmis terapijomis, įtikinėja juos atlikti hormonų terapiją ir chirurgines lytinių organų procedūras, įtikinėdami, kad to dėka jie gali „pakeisti lytį“. Jų poveikis – be nuolatinio savo kūno žalojimo – taip pat gali būti depresija, nutukimas, lytinio potraukio praradimas, padidėjusi vėžio rizika, osteoporozė, giliųjų venų trombozė, medžiagų apykaitos pokyčiai ar plaučių embolija“, – teigiama „Ordo iuris“ pranešime.

Pasak instituto, šiandien ši pramonė įžengia į Lenkiją.

„Neatsiejamas jos elementas – laimės ir priėmimo propaganda, kurią ji žada jaunimui maišto ir paauglystės laikotarpiu mainais už žalojimą ir hormonus“, – pažymima „Ordo iuris“ išplatintame pranešime.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!