- Reklama -

Karas Ukrainoje: Igoris Strelkovas paskelbė, kad aplink Slavianską - minų laukai. Stop kadras

„Aplink Slavianską (vakarų ir šiaurėmis kryptimis, iš kur, matyt, lemiama ataka neplanuojama) priešininkas plačiai ir kombinuotai išminavo laukus – iš nevaldomų įvairių modifikacijų priešpėstinių (daugiausia OZM-72) minų. Tarp vietos gyventojų jau yra aukų“, – vadinamųjų Slaviansko „partizanų“ „bloge“ paskelbė Slaviansko sukilėlių vadas Igoris Strelkovas.

„Šiąnakt mūsų atskiras partizanų būrys atakavo priešininką Slėnio gyvenvietės rajone. Šūviais iš minosvaidžio pamušti 2 BTR, automatų uginimi padaryta žala spec.nazo desantui. Nepaisant desperatiškų priešo mėginimų apsupti ir sunaikinti būrį, jis sugebėjo išvengti praradimų“, – „bloge“ praneša I.Strelkovas.

Pasak jo, šią naktį, be 2 jau paminėtų BTR, 1 BMP buvo pamuštas blok-poste Jackoje rajone, iš pasalų sušaudyti 1 „Ural“ ir 1 „Xammer“.

„Priešininkas toliau telkia savo jėgas Krivaja Luka-Iljičevka rajone. Priešo kolonos pastoviai manevruoja, bandydamos paslėpti perdislokavimą jėgos ir įrenginių, nukreiptų į puolimą arba Slaviansko, arba Šiaurės Lisičanska kryptimi (arba abiem kryptimis – pajėgų užteks).

Į Mariupolio aerodromą atvyko „šviežūs“ koviniai SU-25 ir bombos FAB-500Ш. Greičiausiai dėl būsimos, po birželio 27 d., Donbaso „galutinės taikos“, – Slaviansko sukilėlių „bloge“ skelbia Igoris Strelkovas.

Manoma, kad šį informacinį kanalą Slaviansko „sukilėliai“ susikūrė norėdami ne tik informuoti, kas vyksta, bet ir pranešti apie gautą paramą. Pavyzdžiui, Igoris Strelkovas šiandien patvirtino gavęs tokią siuntą: 10 vnt. televizorių Pulsar HD38S — 10 vnt. (su išorinio maitinimo prietaisais EPS3); 10 vnt. žiūronų Pulsar Expert LRF 8×40; 6 snaiperio kostiumus WOOD GHILLIE; 27 radijo ausines; 3 įvairias kuprines; 2 vienetus 4 spalvų veido grimo ACU/ABU snaiperiams; 8 miego kilimėlius snaiperiams; 200 plieninių šalmų, dar TSRS gamybos; taip pat 200 vnt. maskuojančių kostiumų „Berezka“ ir 500 vnt. automatų „ragelių“.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!