- Reklama -

Vašingtonas. sxc.hu nuotr.

Situacija Sirijoje vis dar išlieka pasaulio žiniasklaidos centre. Ekspertai prognozuoja kitą JAV karo agresiją po “humanitarinės pagalbos” priedanga, šį kartą padėti Sirijoje kariaujantiems Al-Qaedos teroristams nuversti JAV priešišką ir nepriklausomą Sirijos prezidentą Basharą al-Assadą.

Vašingtonas reguliariai skelbia apie savo pasirengimą pulti Siriją. Oficiali puolimo versija – nubausti al-Assadą ir Sirijos armiją už tariamai cheminio ginklo panaudojimą prieš Sirijos civilius.

Nežiūrint to, žiniasklaida paskleidė naujus įrodymus apie JAV žvalgybos dalyvavimą cheminio ginklo atakose Sirijoje, netoli Damasko. Hakeriai įsilaužė į JAV žvalgybos susirašinėjimus ir paskelbė JAV armijos pulkininko Anthony J. Macdonaldo elektroninius laiškus.

Pulkininkas Anthony Macdonaldas yra JAV karinės žvalgybos štabo Operacijų ir Planavimo skyriaus vado pavaduotojas.

Nutekintuose elektroniniuose laiškuose kalbama apie cheminio ginklo atakas Sirijoje.

Elektroniniame laiške, siųstame rugpjūčio 22 dieną, Eugene Furst sveikina pulkininką Macdonaldą su sėkmingai įvykdyta operacija ir nurodo jam JAV dienraščio “Washington Post” straipsnį, kuriame rašoma apie cheminio ginklo (rugpjūčio 21 dienos) ataką Sirijoje.

Iš pulkininko Anthony Macdonaldo žmonos susirašinėjimų dialogo galima susidaryti vaizdą, kad video vaizdas, kuriame nufilmuotas per cheminę ataką netoli Damasko žuvęs vaikas, buvo JAV žvalgybos darbas.

JAV žvalgybos pulkininko Anthony Macdonaldo nutekintų elektroninių laiškų kopijas, kuriose rašoma, kad cheminio ginklo ataka netoli Damasko buvo JAV provokacinė operacija, galite rasti šiuo adresu: http://pastebin.com/LYhwmEEd.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!