- Reklama -

Petro Jonušo nuotr.

Nors kiek įdėmiau besidomintys pedofilijos bylos eiga, tikriausiai dar neužmiršo velionio A.Ūso kažkada ištartos frazės, „Čia reikia tokį Buldozerį varyti,kad jau jooo“… Nori žmogus ar ne, tačiau tenka konstatuoti, kad tas „buldozeris“ sėkmingai plerpia ir dabar. Neaiškių jėgų stumiamas, tepamas ir vairuojamas, varo kreivą vagą ir stoti kol kas nesiruošia. Lyg būtų negana „numelioruoto“ patvorio, šitas technikos stebuklas jau nusitaikė į sekančias aukas-N.Venckienę ir R.Janutienę.

Dar prieš kelias dienas naiviai tikėjau, kad viena ranka švaistę šarvuotus kryžiuočius Lietuvos didžiavyriai išmirė kartu su dinozaurais. Pasirodo klydau…

– Mmmūūūšėėė;- pasigirdo širdį veriantis baubimas po Kedžių namų šturmo.

– Mmmūūūšėėė;- beveik tuoj pat ėmė antrinti dar vienas „ginti, gelbėti, padėti“ prisiekęs nuskriaustasis po televizijos laidos.

Pirmu atveju,pasak atsakingų institucijų, pasiraičiusi rankoves dvimetriniam griaumedžiui šarvine liemene ausin driokstelijo Neringa Venckienė. Antrą nelaimėlį tiesioginio eterio metu į skutus „sunešiojo“ žurnalistė R. Janutienė. Smagios gi tos lietuviškos moteriškaitės. Ir kurių velnių šiuo fenomenu nesidomi krašto apsaugos ministerija? Vargsta nabagai „Aitvaro“ vyrukai Afganistane taikdariaudami, o juk visai nedaug reikia… R.Janutienę ir N.Venckienę į šturmo būrį, senelį V.Kedį „ant palaukimo“ į pasalą ir po savaitės „modžachedai“ su rūtų vainikėliais ant galvų, ramūs kaip belgai jau „Tyliai leidžias pavargusi saulė“ dainuotų.

Jeigu rimtai, į viešumą išlendant vis naujoms „tyrėjų“ padarytoms žioploms klaidoms, dabar vykdoma savotiška „žvalgyba mūšiu“. Tam tikros žiniasklaidos bagalba besistengiant maksimaliai sumenkinti kilusį sujudimą, tuo pačiu bandoma aiškintis visuomenės reakciją tuo atveju, jeigu būtų nuspręsta susidoroti su teisėja Neringa Venckiene. Rinkimai ne už kalnų, o pagalius į klaninio „traktoriuko“ ratus kaišiojančios teisėjos rėmėjų skaičius auga tarsi ant mielių. Perkūniškas galvos skausmas ne tik įmerkusiems uodegas į bylą, bet ir tiems, kurie vardan minkštos kėdės užmerkė akis prieš barbarišką prievartos aktą.

Kol kas nepanašu, kad teisėjai grėstų realus laisvės apribojimas ar atėmimas. Jau greičiau bus pasistengta atlikti kažką panašaus į „politinę kastraciją“ bent jau artimiausiems rinkimams. Dabar vykstantis „propagandinis karas“ tarp „patvorinių“ ir kol kas šiltai sėdinčio „elito“ tik įrodo, kad klaniniai klapčiukai ilgai vargę jokio kompromato apie nenuoramą N.Venckienę taip ir neiškniso. Teks tenkintis panašiais „faktais“ kaip policininko sumušimas,aštresnis žodis ar galų gale po kokio mėnesiuko atsiradusiais „iš kalėjimo“ ištraukto ir tinkamai paruošto vaiko „liudijimais“.

Taigi, aria dirvą traktoriukas, gerbiamieji. Girgžda, orą gadina, o savo klišą vagą varo toliau. Tik nuo jūsų priklauso, kiek dar ta vaga tęsis. Tik jūsų galioje paimti už pakarpos „traktoriuko“ vairuotojus ir išvilkus į dienos šviesą pamatyti, kad „ne toks baisus velnias, kokiu jį maliavoja“.

Remigijus Paciukonis

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!