- Reklama -
Ieškokite originalumo, kuris nustebins Jums artimus žmones
Ieškokite originalumo, kuris nustebins Jums artimus žmones

Krikštynų metu, kaip ir priklauso, dėmesio centre būna mažylis – jam nešamos įvairios dovanos, jį visi glosto ir sūpuoja. Taip užnugary paliekami ne tik jo tėveliai, bet ir naują atsakomybę gavę krikšto tėveliai. Būtent todėl simboliškai reikia pasveikinti tiek mamytę ir tėvelį, tiek naujus krikštuko globėjus. Vaiko tėveliams pateikiame idėjų sąrašą, kuris padės apsispręsti dėl dovanos pastarajai porai.

Papuošalai

Dovanoms krikšto tėveliams nebūtina išleisti daug – galima ieškoti paprastų, bet simbolinių detalių. Iš papuošalų verta apsvarstyti apyrankes su akmenukais – toks variantas tiks tiek moteriai, tiek vyrui, jei norite įteikti vienodas dovanas. Taip pat tikrai labai tinka smulkūs sidabriniai arba auksiniai pakabukai – jei abu krikšto tėveliai yra tikintys, labai tiks kryželis, arba galite išrinkti skirtingų dizainų aksesuarus (tarkim, širdelę ir angeliuką). Aišku, nuo metalo labai priklausys ir kaina. Jeigu esate pasiruošę išleisti daugiau, nes pasiryžimą lydėti Jūsų vaiką per gyvenimą labai vertinate – medalionas, kurį galite patys išgraviruoti, yra idealus pasirinkimas. Ypač, jei Jus erzina jau ant dovanos pateikti užrašai ir norite sugalvoti kažką originalaus. Medalionas bus labai asmeniška dovana, o abu krikšto tėveliai tikrai bus nustebinti pastangomis.

Praktiškos dovanos

Jei galvojate, kad simbolinės dovanos Jūsų pasirinktiems krikšto tėveliams nėra pats tinkamiausias dalykas, rinkitės labiau praktiškus variantus. Krikšto mamai gali labai patikti kvapni žvakė ar namų kvapas, o tėčiui – žaismingas puodelis. Nevenkite ir tokių dovanų, kurios labiau momentinės, bet kuria prisiminimus. Pavyzdžiui, bilietas į koncertą ar krepšinio varžybas. Taip kartu įteiksite žinutę, kad suteikdami tokias rimtas pareigas tikitės, kad ateityje su Jūsų vaiku krikšto tėveliai stengsis sukurti kuo daugiau šiltų atsiminimų bei parodys jam naudingų gyvenimo pamokų. Taip pat nepamirškite valgomų dovanų – krikštynų svečiams dažnai perkami mažučiai medaus indeliai, tad jei jiems sugalvojote kitą dovaną, medus gali būti skirtas krikšto tėveliams. Įvairūs triufeliai, retos arbatos ar kavos irgi tikrai patiks maistą mylintiems naujiems mažylio globėjams. Svarbiausia, ieškokite originalumo, kuris nustebins Jums artimus žmones.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!