- Reklama -
Prekės konditerijai yra labai vertinamos tų, kurie labai dažnai kažką naujo kuria ir kepa
Prekės konditerijai yra labai vertinamos tų, kurie labai dažnai kažką naujo kuria ir kepa

Draugų rate turite žmogų, kuris kiekvieno susitikimo metu atsineša kažką saldaus? Jo šokoladiniai keksiukai, sviestiniai sausainiai ir maskarponės kremu pertepti tortai džiugina visus ir atsinešto kepinio nebelieka per vakarą? Paskatinkite jo meilę šiam hobiui! Artėjant gimtadieniui tikrai verta nustebinti jį ar ją praktiškomis dovanomis. Juk laimingi būsite visi: tiek draugas, galintis tobulėti, tiek Jūs, galintis ragauti.

Knygos

Dažnai stereotipiškai manoma, kad visos receptų knygos skirtos konditerijos gaminiams yra nevertos dėmesio. Dauguma per daug atsiremiame į interneto platybėse randamą informaciją – nesupraskite klaidingai, čia tikrai galima rasti daug naudingos informacijos. Tiesiog atsirinkti tinkamą ir laiko patikrintą gali būti sunku, nes vienas tinklaraštininkas tikina, kad reikia daryti taip, o kitas, kad visai priešingai. Tokiu atveju, dažnai kepančiam tikrai patiks tokia dovana kaip knyga, kurioje informacija dažnai būna patikrinta ir logiška, o apie jos autorius galima daugiau pasidomėti. Knygos apie konditeriją ir jos subtilybes pataps kaip tikra mokymosi enciklopedija. Nebijokite pirkti knygų anglų kalba, jei Jūsų draugui tai nebus problema, ieškokite lobių tokiuose Lietuvos knygynuose kaip “Humanitas”.

Pakuotės maistui

Tai yra dovana, kuri tikrai atitinka praktiškumo sąvoką. Prekės konditerijai yra labai vertinamos tų, kurie labai dažnai kažką naujo kuria ir kepa. Taip yra vien dėl to, nes įkvėpimas ir noras naujam receptui kyla netikėtai, o tada atsargoje pravartu turėti naudingų priemonių. Tokios prekės konditerijai kaip dėžės keksiukams, tortams ar saldainiams, esančios po ranka tikrai nudžiugins, nes pavykusio kepinio ar deserto laime norisi pasidalinti su artimaisiais ir draugais. Žinoma, geriau prie tokios dovanos pridėkite dar kokį nors daiktą, nes didelis kiekis dėžučių ar maišelių gali atrodyti ne kaip nuoširdus draugystės mainas, bet labiau kaip komercinis ryšio simbolis.

Prenumeratos

Pastebėjote, kad Jūsų draugas maisto mylėtojas dažnai žvilgčioja įkvėpimo į tinklaraštininkų ar kitų turinio kūrėjų darbus? Jei žinote, kas yra jo favoritai ir jis užtikrintas jų turinio kokybe, galite pagalvoti apie jų naujienlaiškių prenumeratą, kuri neretai kainuoja gana pigiai, o joje pateikiami tikrai gana įdomūs ir praktiški patarimai. Tokia dovana nudžiugins draugą ir paskatins jį vis labiau tobulinti savo kepinius. Galbūt tai netgi bus pirmas žingsnis nuosavo kepyklos verslo link?

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!