- Reklama -

Rokas Baškys

Neseniai atsikūręs airiško stiliaus Kauno baras Irish Pub Fortas trečiadieniais džiugina lankytojus gyvos muzikos koncertais.

2011-10-19 akustine gitara grojo Rokas Baškys, gitara grojantis grupėje „Hansanova“, ir Regimantas Rimkevičius, dainuojantis lietuvių karo dainas vyrų folkloro grupėje „Karužė“.

Abu atlikėjai atliko dainas lietuvių kalba. Rokas Baškys, nudžiuginęs įspūdingu vokalu, atliko savo kūrybos dainas, kuriose buvo gausu mitologinių ir folkloro simbolių. R.Rimkevičius, draugų vadinamas Žiburiu, ir priklausantis baikerių subkultūrai, atliko rock‘n‘rolo stiliaus dainas, tačiau, kaip ir R.Baškys, jas dainavo lietuvių kalba.

Lietuvoje roko muzikoje lietuvių kalba atliekamos dainas tapo tokia retenybe, jog akustinės gitaros vakare skambėjusios lietuvių kalba atliekamos dainos nudžiugino ne vieną klausytoją.

Po įspūdingų Roko Baškio ir Žiburio pasirodymų į sceną užlipo ir visai nežinoma atlikėja, kuri atliko įvairias populiarias roko balades, jai pritarė gitaristas.

Akustiniai gitarų vakarai Irish Pub Forte vyks visą rudenį, taip pat ir žiemą. Tikimasi sulaukti ne tik profesionalių atlikėjų, bet ir savo malonumui muzikuojančių gitaros mėgėjų.

Kristina Apanavičiūtė

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!