- Reklama -
Bruzdynės organizatorius Algirdas Mačiulaitis. KK nuotr.
Bruzdynės organizatorius Algirdas Mačiulaitis. KK nuotr.

PADĖKA

Dėkojame visiems vienaip ar kitaip prisidėjusiems ruošiantis pirmajam renginiui „Bruzdynė“. Ypatingas ačiū informaciniam rėmėjui radijo stočiai Pūkas, radijo stotims „Tau“, „Kelyje“, „Mano FM“, laikraščiui „Karštas komentaras“  ir jo redaktorei Giedrei Gorienei, laikraščio Statyba redaktoriui Juozui Šalčiui, rašytojui Petrui Žemkauskui, savanoriams Eglei Šileikytei, Žilvinui ir Laimiui Lipševičiams, Vytautui ir Leonorai Slaninoms, Romuladai Grytienei iš Radviliškio, renginio „Bruzdynė“ pavadinimo autoriui  Juliui Paplauskui, Swedbanko kolektyvui už puikius prizus ir už labai gerą pasiūlymą kreditavimuisi Swedbanke.  Dėkojame laikraščiams „Mūsų savaitė“, „Kėdainių mugė“, Jurbarko „Šviesa“, „Alio Alytus“, Šakių „Draugas“, „Alio Raseiniai“, kurie neatlyginamai viešino informaciją apie renginį.

Na ir dėkojame Kauno savivaldybės renginių organizavimo komisijai, kurie tris mėnesius, greičiausiai dėl darbuotojų stygiaus Kauno savivaldybėje tam, kad įvyktų renginys,  negailėdami savo jėgų  dirbo viršvalandžius ir vis dėl to likus 8 valandoms iki  „Bruzdynės“ išdavė leidimą kultūriniam renginiui ir mugei.

Nuoširdžiai dėkojame renginio vedėjui Dainiui Martinaičiui , visiems kolektyvams, atlikėjams ir renginio svečiams ir visų atsiprašome, jei kažkam skyrėme per mažai dėmesio. Pasistengsime kitiems renginiams numatyti geresnį orą ir lauksime visų kitose „Bruzdynėse“ , kur leidimus renginiams  tikimės   gausime šiek tiek anksčiau negu šį kartą Kaune.

Renginio organizatoriai

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!