- Reklama -

Vadimas Juška

Žinoma, pasipylus įvariausiems gandams apie neva šmeižikišką prieš Kauno apylinkės teismo Pirmininko Milinio sūnų straipsnį viename apgailėtiname laikraštyje, prakalbus apie neva Venckų ir Kedžių šeimos narių ranka rašyta originalą, skaitytojui noriu priminti vieną istorinį personažą – popą Gaponą.

Panašus į šį apgailėtiną istorinį personažą, bet toli jam neprilygstantis nei išsilavinimu, nei oratorinėmis savybėmis, su neaiškiu tipeliu – Kęstučiu Zuikiu (galimai benamiu), padedami būreliu moterėlių, vadovaujamu tokiu „ muitinės tarpininku“ Renaldu Ščiglinsku po 2010 gegužės 14 dienos įvykių ir įsikūrė Teisėjos Neringos Venckienės namo patvoryje.

Jų misija neva buvo – ,,saugoti mergaitę“ . Nors ta misija iš esmės buvo pinigų kaulijimas „ant toi toi“ , ant „ maisto“ ir panašių buitinių dalykų, kuriuos kiekvienas doras pilietis turi užsidirbti savo rankomis (jei proto tam neužtenka).

Keista, tačiau į mano, ir mano bendraminčių pastabas Neringa Venckienė paprasčiausiai neatsakydavo. Reikia suprasti ir ją: stresas , netekus mylimo brolio, spaudimas darbe, taip vadinamosios „oficialios spaudos“ pradėtas purvo pylimas, galų gale ta neteisybė, kurį pajuto ta Moteris, kuri ir vykdo teisingumą, padarė savo.

Vitalijus Keršys, metus prabuvęs Teisėjos Neringos Venckienės patvoryje, tik prieš išvažiuodamas į Pravieniškes pajuto „pavojų“ . Ir prabilo apie šmeižto laiško „originalą‘. Ką gi, jei toks yra, MRU grafologai, paprastai tai nustato per porą dienų. Tačiau pora dienų jau prabėgo. Išvadai parašyti užtenka irgi pora dienų. Na, tegul savaitės. Bet prabėgo ir ta.

Tačiau svarbiausia ne tai. Parašiau keletą straipsnių, pagal kuriuos pedofilai buvo nuteisti už tokius pat parodymus, kokius davė a.a. Drąsiaus Kedžio dukra. Tačiau šis atvejis – kitoks. Išskirtinis. Kodėl – nežinau.

Gal todėl, kad patvoryje šeimininkavo net keli popai Gaponai ? O aš tikiu, kad popų Gaponų Lietuvoje yra ne vienas, ne dešimt ir ne šimtas.

Ir čia visa Lietuvos tragedija .

Netikite? Tada prisiurbkite nuosavo šūdo ir spjaukite juo į mane.

Visada Jūsų,

Vadimas Juška

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!