- Reklama -

"Norintys organizuotai prisijungti prie žygio ar išlydėti jo dalyvius Vilniuje šiandien gali atvykti 13.00 į Katedros aikštę, kur Šventaragio gatvėje rikiuosis žygio dalyviai ir 13.30 išvyks link Ukmergės", - sako Gintaras Songaila. KK nuotr.

Nacionalinis susivienijimas „Už Lietuvą Lietuvoje“, vienijantis Tautininkų sąjungą, Lietuvos centro partiją, Lietuvos socialdemokratų sąjungą, Tautos vienybės sąjungą, daugelį Sąjūdžio pirmeivių ir Lietuvos Nepriklausomybės akto signatarų, šiandien organizuoja automobilių žygį Baltijos keliu. Organizatoriai šiuo žygiu tikisi stiprinti Lietuvoje telkimosi dvasią.

Apie dalyvavimą žygyje jau patvirtino per keturiasdešimt ekipažų. Ne visi kolonos dalyviai važiuos iki pat sienos su Latvija, tačiau daug automobilių prisijungs įvairiose Baltijos kelio vietose, todėl planuojama, kad žygio dalyvių skaičius pasieks per penkiasdešimt ekipažų.

Norintys organizuotai prisijungti prie žygio ar išlydėti jo dalyvius Vilniuje šiandien gali atvykti 13.00 į Katedros aikštę, kur Šventaragio gatvėje rikiuosis žygio dalyviai ir 13.30 išvyks link Ukmergės.

Norintys pasitikti žygio dalyvius ar prisijungti Ukmergėje kviečiami rinktis 15.00 val. Kęstučio aikštėje prie Nepriklausomybės paminklo. Norintys pasitikti žygio dalyvius ar prisijungti Panevėžyje kviečiami rinktis nuo 17.00 val. Laisvės aikštėje prie Panevėžio dramos teatro. Norintys pasitikti žygio dalyvius ar prisijungti Pasvalyje kviečiami rinktis prie bažnyčios 18.30 val.

Žygį lydės ir sveikins Lietuvos aviatorių pilotuojami lėktuvai. Ties siena su Latvija Saločiuose 19.30 val. žygio dalyviai susitiks su Latvijos Nepriklausomybės akto signatarų, Tautos fronto ir Nacionalinio susivienijimo „Viskas Latvijai“ atstovų delegacija, dalyvaus latvių ir lietuvių tautinėje vakaronėje, ragaus restorano „Pasienis“ paruošto troškinio.

Gintaras Songaila

Nacionalinio susivienijimo „Už Lietuvą Lietuvoje“ Politinės tarybos pirmininkas

Tautininkų sąjungos pirmininkas

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!