- Reklama -
Georgij Nikonorov
Georgij Nikonorov

Aukštųjų technologijų bendrovės „Yukon Advanced Optics Worldwide“, gaminančios civilinius termovizorinius ir skaitmeninius naktinio bei dieninio matymo optinius prietaisus, vadovų komandą papildė Georgij Nikonorov, kuris eina Lietuvos padalinio personalo vadovo pareigas.

Žmogiškųjų išteklių ir personalo srityje daugiau nei 12 metų patirtį turintis G. Nikonorov yra atsakingas už bendrovės personalo politikos formavimą, darbdavio įvaizdžio stiprinimą ir naujų talentų pritraukimą.

„Džiaugiuosi galėdamas tapti komandos dalimi, kuri kuria ir plėtoja aukštųjų technologijų sprendimus plačiai žinomus už Lietuvos ribų, o daugelyje jų užima ir lyderiaujančias pozicijas. Tačiau už daugelio technologijų stovi žmonės, kurie jas kuria. Todėl tikiuosi, kad savo turima patirtimi galėsiu prisidėti ir prie naujų talentų pritraukimo, ir aktyviau diegsime naujas personalo skatinimo programas, kurios padės dar labiau motyvuoti esamą komandą“, – sako G. Nikonorov.

Iki atėjimo į „Yukon Advanced Optics Worldwide“, G. Nikonorov ėjo Švedų statybos bendrovės „Belstroj AB“ Lietuvos padalinio vadovo pareigas, Italijos drabužių tinklo „Incanto Fashion Group srl“ Lietuvos padalinio personalo vadovo pareigas.

Lietuvoje veikiančioje bendrovė „Yukon Advanced Optics Worldwide“ dirba 224 darbuotojai, 2020 m. bendrovės pardavimo pajamos siekė 103 mln. eurų.

Europoje veikianti aukštųjų technologijų įmonių grupė „Yukon Advanced Optics Worldwide“ kuria technologiškai pažangius optinius prietaisus: termovizorinius, skaitmeninius ir analoginius naktinius bei dieninius optikos prietaisus, kurie naudojami medžioklėje, jūrų pramonės ir saugumo industrijoje. Įmonių grupė yra civilinės termovizijos gamybos pradininkė, kurios produkcija eksportuojama į daugiau nei 70 pasaulio šalių, kurių pagrindinės rinkos yra JAV ir Europa. Įmonių grupė yra viena iš nedaugelio gamintojų užtikrinanti pilną produkcijos gamybos ciklą ir šiai dienai siūlo daugiau nei 200 produktų. Grupę sudaro 9 bendrovės, kurių motininė yra Lietuvoje, veikiančios 7 pasaulio valstybėse, grupėje dirba virš 1100 darbuotojų.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!