- Reklama -

"Nei VSD vadovas Gediminas Grina, nei aš, kaip Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininkas, jokių kaltinimų Lietuvos tautinėms mažumoms dėl tariamo nelojalumo, nei kokių nors kitokių „apibrėžimų“ niekada nebuvome išsakę ar paskelbę", - teigia A.Anušauskas. KK nuotr.

Lietuvos lenkų rinkimų akcijos (LLRA) spaudos tarnyba 2012 m. birželio 18 d. paskelbė melagingą informaciją, susijusią su Seimo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos nariu, Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininku Arvydu Anušausku.

„Nei VSD vadovas Gediminas Grina, nei aš, kaip Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininkas, jokių kaltinimų Lietuvos tautinėms mažumoms dėl tariamo nelojalumo, nei kokių nors kitokių „apibrėžimų“ niekada nebuvome išsakę ar paskelbę. Valstybės saugumo departamentas savo metinėje apžvalgoje įvardijo trečiųjų (ne NATO) šalių vykdomą veiklą, kuri neatitinka Lietuvos nacionalinių interesų bei visų tautybių Lietuvos piliečių interesų. Kviečiu LLRA susilaikyti nuo melagingų dezinformacinių pareiškimų platinimo, juo labiau tai siejant su vandalizmo išpuoliais ir taip kurstant etninę nesantaiką“, – sakė Seimo narys A. Anušauskas.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!