- Reklama -
Jei prokuratūra ir toliau kels įtampą visuomenėje, o A.Kubilius nepradės esminių teigiamų pokyčių šalyje, Gediminas Vagnorius jau šią vasarą vėl gali tapti Lietuvos Ministru pirmininku

Gintaras Uosis

„Andrius Kubilius apie nieką daugiau negalvoja, kaip tik apie tai, kad skaitydamas „Financial Times“ rastų parašyta, jog Lietuvos makroekonominiai rodikliai pagerėjo. Kitais klausimais su juo kalbėtis – beviltiška“, – „Karštam komentarui“ sakė vienas Seimo Konservatorių frakcijos narys.

Naktiniai įstatymai, mokesčių padidinimas, privertęs verslą pasitraukti į dar didesnį šešėlį, nei buvo iki tol, kol Vyriausybei pradėjo vadovauti konservatorių partijos pirmininkas Andrius Kubilius, pensijų mažinimas, nuolatinė socialinė įtampa, neįgali teisėsauga (pedofilijos skandalas) – visa tai kursto visuomenėje riaušių nuotaikas ir atveda į valdžią buvusį premjerą Gediminą Vagnorių.

Jau šio mėnesio pabaigoje Gediminas Vagnorius susijungs su atskilėliais nuo Arūno Valinsko partijos ir taps „Vienos Lietuvos“ partijos pirmininku.

„Karšto komentaro“ duomenimis, iš pradžių Gediminas Vagnorius turėtų tapti A.Kubiliaus Vyriausybės ministru, o maždaug pusmečio bėgyje (prokuratūros sprendimas D.Kedžio dukrelės byloje turėtų išprovokuoti riaušes visoje Lietuvoje ir parodyti, kad A.Kubiliaus Vyriausybė nesugeba suvaldyti situacijos šalyje, o A.Kubiliui valdant teisėsauga vykdo „bezpredielą“) turėtų pasikeisti ir Vyriausybė – naujosios Vyriausybės premjeru būtų G.Vagnorius, kuris stabilizuotų padėtį teisėsaugoje bei išvestų Lietuvą iš ekonominės krizės.

Per artimiausią pusmetį, teigia „Karšto komentaro“ šaltiniai, turėtų būti suskaldyta ir A.Kubiliaus vadovaujama konservatorių partija.

Žiniasklaida teigia, kad į G.Vagnoriaus partiją turėtų įsilieti ir dalis K.Čilinsko vadovaujamo Jungtinio demokratinio judėjimo narių. Kaip žinia, JDJ pirmininkas K.Čilinskas buvo G.Vagnoriaus vadovaujamos Vyriausybės kancleris.

2010-01-08

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!