- Reklama -

LR Prezidentė Dalia Grybauskaitė. Prezidentūros archyvo nuotr.

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė pasveikino Ukrainos vadovą Viktorą Janukovyčių ir visus šalies žmones Ukrainos dvidešimtųjų nepriklausomybės metinių proga.

„Dvidešimt nepriklausomybės metų žymi daugybę pokyčių Ukrainos gyvenime. Tikiu, kad prieš du dešimtmečius pasirinktas demokratiškos, taikios ir laisvę mylinčios šalies kelias šiandien yra jau nebepakeičiamas Ukrainos pasirinkimas. Todėl linkiu Jums ir visiems Ukrainos piliečiams didžiausios sėkmės ir atsidavimo užbaigiant sėkmingai pradėtas politines, ekonomines ir socialines reformas”, – sakoma valstybės vadovės sveikinimo laiške.

Prezidentė pabrėžė, kad sutelktas darbas, vienybė, atvirumas ir atsidavimas yra svarbiausi principai, galintys užtikrinti laisvę, pagarbą ir klestėjimą Ukrainai bei saugumą, gerovę ir džiaugsmą jos gyventojams.

„Naudodamasi galimybe taip pat noriu pasidžiaugti, kad kartu su Ukrainos Nepriklausomybės jubiliejumi šiemet minime ir Lietuvos bei Ukrainos diplomatinių santykių dvidešimtmetį. Šia proga noriu Jus patikinti, kad Lietuva buvo ir išlieka nuoširdžia Ukrainos rėmėja eurointegraciniame reformų kelyje. Laukiu mūsų susitikimo Kijeve lapkričio mėnesį, kuriame tikiuosi apžvelgti mūsų santykių per du dešimtmečius laimėjimus ir aptarti konstruktyvaus tolesnio bendradarbiavimo perspektyvas”, – rašo šalies vadovė.

Prezidentės spaudos tarnybos inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!