- Reklama -
Apie ką dviejų kambarių 2 kambarių kalbejo?

Paslaptingi premjero Gedimino Kirkilo aplinkos ir paties premjero susitikimai tęsiasi: rugpjūtį „Karštas komentaras“ užfiksavo, kaip prieš pietus Vyriausybėje su naujai paskirtu Valstybės saugumo departamento vadovu Povilu Malakausku premjero patarėjas Albinas Januška pas kažką apsilankė viename bute Tilto gatvėje. Rugsėjo mėnesį buvo užfiksuotas kitas įdomus susitikimas: premjero Gedimino Kirkilo ir „MG Baltic“ prezidento Dariaus Mockaus susitikimas.

Vieną rugsėjo vakarą (tiksli data redakcijai žinoma), „Karšto komentaro“ šaltiniai, nusprendę sutrumpinti kelią – iš Gedimino prospekto į A.Smetonos gatvę, pasuko per kiemus ir pamatė, kaip į vieno gyvenamojo namo dviejų kambarių butą įėjo „MG Baltic“ prezidentas Darius Mockus.

„Kadangi eidamas tuo pačiu keliu dieną prieš buvau matęs, kaip šitas butas buvo valomas, tvarkomas ir kaip į jį buvo nešami gėrimai ir valgiai, nusprendžiau surūkyti cigaretę ir pažiūrėti, kas čia pas D.Mockų į svečius ateis“, – pasakojo „Karšto komentaro“ šaltiniai.

„Berūkydamas žiūriu – ateina mūsų premjeras Gediminas Kirkilas, lydimas kažkokio jauno vyruko, ir įeina į tą butą, į kurį jau buvo įėjęs Darius Mockus. Pažiūrėjau į laikrodį – buvo dešimta valanda vakaro“, – įvykio aplinkybes pasakojo mūsų šaltiniai.

Mūsų šaltiniai nusprendė dar parūkyti ir palaukti, kada premjeras iš šito buto išeis. „Aš jau visą pakelį cigarečių surūkiau, o mūsų premjero kaip nėra, taip nėra. Galiausiai ketvirtą valandą ryte atsidarė laiptinės durys ir pasirodė premjeras. Taigi su Dariumi Mockumi jis šiame bute praleido šešias valandas“, – teigė KK šaltiniai.

„Karštas komentaras“ nusprendė patikrinti, kam priklauso šis dviejų kambarių butas, tačiau registrų centre tokiu adresu jokio dviejų kambarių buto įregistruota nėra – tik „sandėliukas“.

Pradėjęs aiškintis šio įdomaus susitikimo aplinkybes, „Karštas komentaras“ sužinojo, jog šį butą kaip ofisą naudoja kai kurie „MG Baltic“ vadovai.

Keletą dienų praėję pro šį butą „Karšto komentaro“ korespondentai pamatė, kad aplink šį butą porą kartų sukosi du per VSD skandalą iš saugumo atleisti pareigūnai.

„Karštam komentarui“ pavyko išsiaiškinti, kad vienas buvęs saugumietis kreipėsi į kelias privačias detektyvų kontoras, kad šiame bute mėnesiui būtų įmontuota slapta vaizdo ir garso pasiklausymo aparatūra. Buvęs saugumietis privatiems detektyvams aiškino, kad esą į jį kreipėsi vieno D.Mockaus pavaduotojo žmona, kurios vyras šiame ofise dirba su savo pavaldine, ir ji nori išsiaiškinti, ar jos vyras iš tiesų tame bute dirba – ar ta darbuotoja nėra jo meilužė.

Tačiau „Karšto komentaro“ versija – kad buvę saugumiečiai užfiksavo, jog šiame bute vyksta svarbūs susitikimai, ir todėl, patys nenorėdami rizikuoti, sukūrė “meilužių” legendą ir kreipėsi į privačius detektyvus, kad šiame bute būtų nelegaliai pastatyta pasiklausymo aparatūra.

Kaip ten bebūtų, šiandien klausimas lieka atviras ir labai intriguojantis: visgi apie ką šešias valandas kalbėjosi mūsų premjeras Gediminas Kirkilas ir „MG Baltic“ prezidentas Darius Mockus?

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!