- Reklama -
Seimo narys M.Zasčiurinskas piktinasi, kad valdančioji koalicija pataikauja JAV, skriausdama Lietuvos gyventojus

„Valdančiųjų režimo įprotis – visas savo problemas spręsti jautriausių socialinių visuomenės grupių sąskaita. Skurdinami pensininkai, šeimos, neįgalieji, bedarbiai, vaikai. Valdančioji konservatorių, liberalų ir prisikėlėlių koalicija, pritariant valstiečiams, mažina socialines išmokas ir dievagojasi, kad viskas yra daroma valstybės labui.

Kyla klausimas, kokios valstybės labui priimami Vyriausybės sprendimai iš biudžeto skirti 130 milijonų litų didėjančioms NATO misijos Afganistane išlaidoms padengti?“ – klausia Seimo narys Mečislovas Zasčiurinskas.

Parlamentaras mano, kad tokie valdančiųjų režimo sprendimai prasilenkia su šio meto realijomis.

“Nyderlandai jau išvedė savo karius iš Afganistano. Misiją Afganistane ketina baigti Kanada, Belgija, karius taip pat ketina išvesti Danija, Lenkija. Lietuva elgiasi priešingai – atima pajamas iš pensininkų, mamyčių, vaikų ir bedarbių, bet atranda milijonus karinėms misijoms”, – piktinasi Mečislovas Zasčiurinskas.

Seimo nario nuomone, reikia atsakingai ir strategiškai žiūrėti į tarptautinį bendradarbiavimą karinėse misijose. „Ir prioritetas turi būti tik vienas – LIETUVA. Atimti iš žmogaus lazdą, ir ją dovanoti dėl naftos išteklių perėmimo kovojančiai turtingiausiai pasaulio valstybei? Valdančiųjų režimui jau pats laikas atsisukti (veidu) į Lietuvos valstybės žmogų, o ne ginti kitų valstybių interesus už tūkstančius kilometrų“, – mano Seimo narys Mečislovas Zasčiurinskas.

KK inf.

2010-08-26

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!