- Reklama -
Kada Naujoji sąjunga pašalins iš savo partijos narių partijos prestižui kenkiantį Artūrą Paulauską?

Kilus „Zujevo tvirtovės“ skandalui Neringoje, Naujoji sąjunga nutarė įvesti tradiciją – šalinti iš partijos narius, kuriuos neigiamai LNK laidoje „Paskutinė instancija“ nušviečia žurnalistė R.Grinevičiūtė. Todėl parodžius per „Paskutinę instanciją“ socialliberalo R.Zujevo atžvilgiu kritinį reportažą, Naujosios sąjungos garbės komisija nusprendė, kad kadangi R.Zujevas yra buvęs Seimo pirmininko A.Paulausko patarėjas, todėl šis reportažas pakenkė A.Paulausko autoritetui; o kadangi R.Zujevas – dar ir socialliberalas, tai dėl kilusio konflikto su konservatore aplinkosaugininke A.Stancikiene jis pakenkė dar ir NS prestižui, todėl nutarta R.Zujevą iš NS pašalinti.

Tačiau netrukus po R.Zujevo „skalpo nuėmimo“, per LNK televizijos laidą „Paskutinė instancija“ ta pati R.Grinevičiūtė parodė kur kas „juodesnį“ reportažą NS atžvilgiu – pasirodo, dar tarybiniais metais tuometinis prokuroras A.Paulauskas pasiuntė žmogų į psichiatrinę ligoninę…

Žmogaus pasiuntimas į psichiatrinę ir viso gyvenimo suluošimas – tai ne kažkoks R.Zujevo vagonėlis ant ratų Neringoje. Todėl įdomu, kada Naujoji sąjunga už pakenkimą partijos prestižui pašalins ir partijos pirmininką A.Paulauską iš partijos?

2008-05-02

 

 

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!