- Reklama -

Prezidentė Dalia Grybauskaitė. Prezidentūros nuotr.

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė pasveikino Rusijos Federacijos Prezidentą Vladimirą Putiną Nacionalinės šventės – Rusijos dienos – proga.

„Prieš dvidešimt dvejus metus birželio 12-ąją Rusijos Federacija pasirinko laisvos ir suverenios valstybės kelią. Šis drąsus žingsnis reiškė ir tvirtą pasiryžimą kurti laisvą, atvirą ir klestinčią visuomenę. Todėl šiandien noriu palinkėti, kad atsidavimas laisvės, atvirumo ir solidarumo principams visuomet išliktų ta varomąja jėga, kuri užtikrina Rusijos augimą ir klestėjimą bei garantuoja taikų, draugišką ir konstruktyvų bendradarbiavimą su visais kaimynais”, – rašoma Prezidentės sveikinimo laiške.

Pasak šalies vadovės, atvirumo ir pasitikėjimo dvasia grįsti Lietuvos ir Rusijos santykiai yra svarbiausias abiejų šalių tikslas, nuo kurio įgyvendinimo priklauso ir valstybių piliečių gerovė bei saugumas. Prezidentė palinkėjo, kad siekdamos šio tikslo abi šalys atrastų dar neišnaudotas bendradarbiavimo sritis ir sustiprintų jau esamus abipusiškai naudingus ryšius.

Lietuvos vadovė Rusijos piliečiams šventės proga palinkėjo klestėjimo ir taikos.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!