- Reklama -

Šaltinių iš LSDP teigimu, J.Neverovičius postą prarado dėl vidinių socdemų partijos intrigų. KK nuotr.

„Karšto komentaro“ šaltinių teigimu, energetikos ministras Jaroslavas Neveročius tapo vidinių Socialdemokratų partijoje vykstančių intrigų auka.

„Tai „Pypkutė“ (taip Socialdemokratų partijoje vadinamas vienas iš įtakingų partijos veikėjų – KK past.) įkalbėjo lenkus skirti energetikos viceministre R.Cytacką, nes turėjo savų planų premjero Algirdo Butkevičiaus atžvilgiu.

„Pypkutė“ net neturėjo minties, kad po to, kai J.Neverovičius paskirs R.Cytacką viceministre, premjeras teiks Prezidentei atstatydinti J.Neverovičių, o Prezidentė iš karto pasirašys dekretą ir ministrą atleis.

Tas R.Cytackos paskyrimas viceministre turėjo baigtis “įkandimu” A.Butkevičiui: atseit, koks tu premjeras, jeigu tavęs ministras  neklauso, o jeigu nesuvaldai ministro, tai esi ir netinkamas partijos pirmininkas.

Pas mus juk yra partijoje žmonių, kurie tik ir laukia, kada A.Butkevičius suklups, kad tik galėtų jį iš partijos pirmininkų išstumti“, – apie partijos viduje vykstančias intrigas ir versiją apie J.Neverovičiaus atstatydinimo užkulisines priežastis papasakojo redakcijos šaltiniai.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!