- Reklama -
Seimo narys Petras Auštrevičius. KK nuotr.

Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius ragina Seimo vicepirmininką Petrą Auštrevičių neskleisti dezinformacijos. Radijo laidoje parlamentaras P. Auštrevičius pareiškė, jog apie Seimo Pirmininkės vizitą į Ukrainą žinojo visi, neva ir premjeras.

„Kariuomenės dienos minėjimo metu Seimo Pirmininkė mane informavo, jog ketina išvykti į Jungtinę Karalystę, iš kur vėliau vyks į Rygoje organizuotą Baltijos asamblėjos sesiją. Nebuvau informuotas apie pasikeitusius planus“,– sako Lietuvos Vyriausybės vadovas.

Tuo metu, kai Seimo Pirmininkė ir Seimo valdyba priėmė sprendimą vykti į Ukrainą, premjeras A. Butkevičius lankėsi Rumunijoje, Kinijos ir 16-os Rytų bei Centrinės Europos vyriausybių vadovų susitikime.

„Pirmadienį anksti ryte išvykau vizito į Rumuniją. Apie tokį Seimo valdybos sprendimą sužinojau tik po to, kai vizitas jau buvo suplanuotas ir paskelbtas viešai. Raginu gerbiamą P. Auštrevičių neskleisti melo ir dezinformacijos, neklaidinti visuomenės, ir, kaip mėgsta patys liberalai, reikalauju atsiprašyti už skleidžiamą netiesą mano atžvilgiu“, – sako premjeras A. Butkevičius.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!