- Reklama -

Vytautas Gapšys atleistas iš Seimo vicepirmininko pareigų. KK nuotr.

Seimas priėmė nutarimą, kuriuo atleido Darbo partijos frakcijos narį Vytautą Gapšį iš Seimo Pirmininko pirmojo pavaduotojo pareigų.

„Mes beveik vienus metus su Vytautu kartu dirbom, jis buvo mano pirmasis pavaduotojas, dirbom pakankamai gražiai, darniai, jokių prikaištų aš jam neturiu. Jis puikiai atliko savo pareigas, yra puikus parlamento narys. Jeigu žmogus šiandien turi tokį norą ir yra tam tikros aplinkybės, jis tą nori šiandien įgyvendinti,“ – atsakydamas į Seimo narių klausimus sakė projektą pristatęs Seimo Pirmininkas Vydas Gedvilas.

V. Gapšys iš Seimo tribūnos dėkojo V. Gedvilui už suteiktą pasitikėjimą, Seimo valdybai ir visam Seimui už bendrą darbą: „Pristatinėdavau darbotvarkes ir mes, manau, konstruktyviai tai įgyvendindavome, priimdavom jas, padiskutuodavom ir judėdavom Seimo klausimais. Seimo darbas buvo stabilus, už tai jums visiems dėkoju“.

Už nutarimą „Dėl V.Gapšio atleidimo iš Lietuvos Respublikos Seimo Pirmininko pirmojo pavaduotojo pareigų“ balsavo 113, nei vieno nebuvo buvo prieš, susilaikė 7 Seimo nariai.

Seimo inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!