- Reklama -

V.Gedvilas. KK nuotr.

Sveikindamas, kad Seimo Pirmininkas pagaliau atkreipė dėmesį į Lietuvos partnerius JAV, Seimo narys, šešėlinis užsienio reikalų ministras Audronius Ažubalis stebisi kuklia Vydo Gedvilo viešnagės už Atlanto programa ir rekordiškai didele, Seimui brangiai kainavusia Pirmininko bendrakeleivių delegacija.

„Reikėtų pasidžiaugti, kad Seimo Pirmininkas atsiriboja nuo ankstesnių savo pareiškimų ir vyksta kalbėtis su tikrais Lietuvos draugais, saugumo partneriais. Tačiau keista, kodėl antro valstybės pareigūno vizito programoje vietoje aukščiausio lygio susitikimų ir konkrečių strateginių klausimų sprendimo apsiribota rankų paspaudimais ir proginėmis fotografijomis. Žinoma, kartais tikrai reikia panašių mandagumo vizitų. Bet kam tuomet į viešnagę su savimi vežtis dar 9 žmones, vėjais paleidžiant kone 100 tūkst. litų valstybės lėšų?“ – klausia A. Ažubalis.

„Šešėlinis užsienio reikalų ministras teigia nepamenantis, kad ankstesnių kadencijų vizituose Seimo Pirmininkus lydėtų kone visi jų pavaduotojai, iš kurių vienas, beje, Lietuvoje yra nuteistas. Belieka tikėtis, kad grįžęs iš komandiruotės V. Gedvilas paaiškins, kodėl, kai Lietuvoje netyla aistros dėl įtemptos valstybės finansų padėties, Amerikoje lengva ranka švaistomi mūsų biudžeto pinigai“, – rašoma Seimo TS-LKD frakcijos išplatintame pranešime spaudai.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!