Ramūnas Karbauskis. KK nuotr.
- Reklama -

Spalio 13 d., ketvirtadienį, 13 val. vyks Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos suformuotos šešėlinės Vyriausybės posėdis, kuriame bus svarstomi pagalbos dėl išaugusių energijos kainų pramonei, valstybės tarnybos pertvarkos, institucijų pasirengimo reaguoti į Rusijos grasinimus dėl branduolinio ginklo panaudojimo klausimai.

Šešėlinės Vyriausybės posėdyje dalyvaus ir valstybės tarnybos reformos klausimais pasisakys:

LR Generalinės prokurorės pavaduotojas Gintas Ivanauskas, Lietuvos teisėsaugos pareigūnų federacijos pirmininkės patarėjas Artūras Černiauskas, Teisėjų tarybos pirmininko pavaduotoja Egidija Tamošiūnienė, Prokuratūros darbuotojų profesinės sąjungos atstovas Egidijus Motiejūnas.

Dėl pramonės įmonių kreipimosi dėl pagalbos priemonių išaugusių energijos kainų amortizavimui posėdyje pasisakys Klaipėdos pramonininkų asociacijos administracijos direktorė Jolanta Girdvainė, Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų viceprezidentas, AB „Kauno Baltija” generalinis direktorius Vidas Butkus.

Klausimo dėl institucijų ir gyventojų pasirengimo reaguoti į nuolatinius V. Putino grasinimus panaudoti branduolinį ginklą svarstyme dalyvaus Radiacinės saugos centro, Ekstremalių sveikatai situacijų centro bei Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento prie VRM atstovai.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!