- Reklama -
Prokuratūros prašymu, D.Kedžio draugui R.Ivanauskui suėmimo terminas pratęstas dar 2 mėnesiams. KK nuotr.

Pasibaigus Drąsiaus Kedžio draugo Raimundo Ivanausko mėnesio suėmimo terminui, prokuratūra kreipėsi į teismą dėl R.Ivanausko suėmimo termino pratęsimo.

„Jo suėmimo terminas buvo pratęstas dar dviem mėnesiams“, – „Karštam komentarui“ sakė Generalinės prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo departamento vyr.prokuroras Irmantas Mikelionis.

Drąsiaus Kedžio draugas R.Ivanauskas ir jo sugyventinė Eglė Barauskaitė buvo suimti po to, kai pas ikiteisminio tyrimo teisėją buvo apklaustas policijos informatorius Mindaugas Žalimas, kuris paliudijo, esą apie pasiruošimą Kauno žudynėms žinojo ir R.Ivanauskas, o jo sugyventinė M.Žalimui perdavė tris „tašes“ D.Kedžio rūbų, kurie buvo padėti į sodo namelį, kur D.Kedys esą turėjo slėptis.

E.Barauskaitei teismas buvo skyręs 10 parų suėmimą. Pasibaigus suėmimo terminui, Generalinė prokuratūra neprašė pratęsti suėmimo termino.

Tuo tarpu E.Barauskės gyvenimo draugui R.Ivanauskui, kuris buvo suimtas mėnesiui, suėmimas pratęstas dar dviem mėnesiams.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!