- Reklama -

„Laisvosios bangos“ radijuje generalinis prokuroras Darius Valys komentavo ikiteisminį tyrimą dėl neteisėtų piniginių operacijų bankrutavusiame banke „Snoras“. KK nuotr.

„Laisvosios bangos“ radijuje generalinis prokuroras Darius Valys komentavo ikiteisminį tyrimą dėl neteisėtų piniginių operacijų bankrutavusiame banke „Snoras“.

Į Lietuvos teismo ekspertizės centrą dar 2013 m. kovo 26 d. kreipėsi STT Vilniaus valdyba, siekdama išsiaiškinti, ar tikrai bankrutavusiame banke „Snoras“ būta operacijų, kurios pažeidžia Bankroto įstatymą.

„Laisvosios bangos“ žiniomis, Lietuvos teismo ekspertizės centro rašte Generalinei prokuratūrai patvirtinama, kad paskelbus banko „Snoras“ bankrotą su bankroto administratoriaus Neilo Cooperio žinia neteisėtos operacijos buvo vykdomos.

Generalinis prokuroras „Laisvajai bangai“ patvirtino gavęs tokį Lietuvos teismo ekspertizės centro raštą, tačiau jo turinį komentuoti atsisakė.

Kartu generalinis prokuroras D.Valys nepaneigė, kad bendrovė „Novotersa“, kuriai vadovauja tuometinės Seimo pirmininkės Irenos Degutienės sūnus Gediminas Degutis, yra susijusi su neteisėtomis finansinėmis operacijomis banke „Snoras“.

„Buvo kreiptasi buvo į atitinkamus specialistus prašant pateikti išvadas dėl minėtų aplinkybių vertinimo. Jos šiuo metu yra gautos“, – sakė D.Valys „Laisvajai bangai“.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!