- Reklama -
Sigitas Martinavičius. asm. albumo nuotr.
Sigitas Martinavičius. asm. albumo nuotr.

Būna, žmogus suklysta, pasikarščiuoja ir įžeidžia žmogų. Nurimsta, apmąsto ir atsiprašo. Bet Aušra Maldeikienė ne tokia. Ji net būdama Seimo nare gali kasdien įžeidinėti visą visuomenę ir žeminti Seimo nario ir Seimo vardą, taip griaudama Lietuvos pamatines vertybes.

Kadangi Seimo narė nerimsta ir šiandien dar kartą bando man įkąsti, be to pakartojo norinti kandidatuoti į Prezidento postą, tai leisiu sau nusileisti į A. Maldeikienės lygį ir atsakyti jos stiliumi.

Aušra Maldeikiene,
kalbant Jūsų žodžiais, esate ne tik idiotė, buka egoistė, bet ir chamiška melagė populistė. Jūsų Facebooke parašiau tik vieną komentarą, pakomentuodamas kur meluojate. Rusijos spec mokykloje, gerai įvaldėte meną kabinti makaronus ir skaldyti visuomenę. Atidirbinėjate puikiai.

Seime tik intriguojate, neatlikote nei vieno normalaus, visuomenei naudingo darbo. Savo chamiškais pasisakymais nuolat žeminate Seimo vardą. Tokie amoralūs žmonės negali dirbti Seime ir negali dirbti mokyklose. Mintate visą gyvenimą iš mokesčių mokėtojų ir drįstate juos žeminti pati būdama bestuburė rėksnė.

Kas Jus rinks į prezidentus, dar lietuviai tiek neišprotėjo, tik psichinių mums prezidentų ir betrūko. Baigsite kadenciją ir galėsite eiti gatvių šluoti, kol žmones gerbti pradėsite.

Linkiu Jums kuo greičiau susivokti kur dirbate ir pradėti gerbti žmones. Linkiu kuo greičiau pasveikti.

Pagarbiai,

Sigitas Martinavičius

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!