- Reklama -

Piliečiai kviečiami į A.Matulevičiaus teismą. KK nuotr.

2012 m. rugsėjo mėn. 7 d., 11 val., Vilniaus m. 3-ajame apylinkės teisme Laisvės prospektas 79 A bus bandoma apkaltinti Tautos vienybės sąjungos pirmininką – daktarą Algimantą Matulevičių gegužės mėnesį įvykusių masinių Piliečių protesto mitingų organizavimu.

„Valstybininkų“ klanas ypač neabejingas šio politiko viešajai veiklai, nes negali atleisti už principingą ir drąsią jų atžvilgiu poziciją A. Matulevičiui būnant Seimo NSGK (Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto) pirmininku.

Tik šio doro ir išmintingo politiko dėka Lietuva sužinojo apie klano egzistavimą bei jo nusikalstamą veiklą. Ta tema sukurti filmai ir parašytos bei išleistos A. Matulevičiaus knygos.

„Valstybininkai“ A. Matulevičiui dėl mitingų ir piketų organizavimo iškėlė net dvi bylas, kas susikerta su LR Konstitucija, kurioje aiškiai įtvirtinta Piliečių susirinkimų ir žodžio laisvė.

Kviečiame atvykti ir pademonstruoti solidarumą su A. Matulevičiumi, nes šiandien teisia mūsų Draugą, Kolegą, Bendramintį, o rytoj susidoros ir su Jumis.

Laisvi ir neabejingi Lietuvos piliečiai

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!