- Reklama -
Įdaryta cukinija. KK nuotr.
Įdaryta cukinija. KK nuotr.

Galina Lukšaitė. KK nuotr. Kavinės „Žolyno svetainė“ savininkė Galina Lukšaitė pristato:

Cukiniją nuplauname, supjaustome griežinėliais, išskrobiame vidų.
Paruošiame įdarą: pakepiname smulkiai supjaustytą svogūną ir česnaką, sudedame į faršo masę, įdarome išskrobtas cukinijas ir dedame į įkaitintą iki 200C orkaitę. Kepame apie 20 min.

Patiekiame su bešamelio padažu (miltai, sviestas, sultys, grietinėlė).
Ant silpnos ugnies ištirpiname sviestą, suberiame miltus ir pakepiname iki auksinės spalvos. Plona srovele pilame pieną arba grietinėlę ir pastoviai maišant kaitiname, kol padažas sutirštėja. Tada įberiame druskos, pipirų ir tarkuoto muskato riešuto, išmaišome.

Gero apetito!

Kavinė
Žolyno g. 6, Vilnius
Tel.: 8 52 34 9091
Mob.tel.: 8 678 50 893

Organizuojame pobūvius, furšetus, gedulingus pietus iki 50 žmonių.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!