- Reklama -

Seimo Pirmininkė Loreta Graužinienė gavo oficialų atsakymą iš Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) dėl Seimo Pirmininko pavaduotojo, partijos „Tvarka ir teisingumas“ atstovo Kęsto Komskio procesinio statuso STT Klaipėdos valdybos atliktame tyrime. KK nuotr.

Seimo Pirmininkė Loreta Graužinienė gavo oficialų atsakymą iš Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) dėl Seimo Pirmininko pavaduotojo, partijos „Tvarka ir teisingumas“ atstovo Kęsto Komskio procesinio statuso STT Klaipėdos valdybos atliktame tyrime.

Atsakyme aiškiai nurodyta, kad STT tyrime K. Komskis buvo apklausas kaip liudytojas, davęs parodymus apie kito asmens galimai padarytas nusikalstamas veikas. Taip pat atsakyme nurodoma, kad šioje byloje nėra duomenų apie K. Komskio padarytas nusikalstamas veikas.

Remdamasi šiuo atsakymu Seimo Pirmininkė raštu informavo Andrių Mazuronį, kad ji neturi pagrindo kelti Seimo Pirmininko pavaduotojo K. Komskio atsakomybės klausimo bei abejoti jo gebėjimais ir galimybėmis toliau eiti Seimo Pirmininko pavaduotojo pareigas.

„Gautas atsakymas patvirtino anksčiau iš paties K. Komskio gautą informaciją apie jo statusą byloje. Neturiu pagrindo kelti K. Komskio atsakomybės klausimo ir jis gali tęsti savo darbą“, – pareiškia Seimo Pirmininkė.

Seimo Pirmininkė kreipėsi į STT gavusi liberalo Andriaus Mazuronio prašymą įvertinti ar K. Komskis gali eiti Seimo vicepirmininko pareigas.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!