- Reklama -

Jolanta Blažytė

Lietuvoje vėl naujas kipšas: Vaikų teisių apsaugos tarnyba atėmė iš šeimos tris vaikus. Kodėl? Juk, rodos, šeima tvarkinga, mylinti ir prižiūrinti savo vaikus…. Bet gi ne… Vaikų teisių kontorai pasirodė, kad šeima yra keista, mat ji neleidžia vaikų į mokyklą (moko namuose) ir neleidžia tikrinti sveikatos… Toks va tas šeimos keistumas.

O štai man kilo toks keistas klausimas: o kas toliau? Juk tokių „keistų“ šeimų, norinčių apsaugoti savo vaikus nuo „keisto“ ar net išprotėjusiu vadinamo pasaulio, tik daugės.. Daugės šeimų, kurios:

-norės apsaugoti savo vaikus nuo tos keistos mokyklos, kurioje karaliauja patyčios, vaikų sąmonės formavimas pagal vieną, bet jau nudėvėtą kurpalį ir kurioje vis svarbesnę vietą užima narkotikai;

-norės apsaugoti nuo tų keistų sveikatos patikrinimų, kurių metu į vaikų kūnus kišami visokie eksperimentiniai marmalai ar antidepresantai;

-norės apsaugoti ir nuo tos keistos visuomenės, į savo vertybinį urvą besitempiančios visą vakarietiškų vertybių „sodomą ir gomorą“;

-norės apsaugoti ir nuo visuomenės lyderių, kurie tampa įdomūs ne tada, kai pasako ką nors protingo ar įkvepiančio, o tada, kai nukrenta nuo lėktuvo trapo, viešai nusimauna kelnes ar ant savo vyriško užpakalio užsitempia moterišką sijoną;

-norės apsaugoti nuo vis labiau „sisteminiame mąstyme“ įsitvirtinančio agresyvumo, psichologinio teroro, o tuo pačiu ir infantilumo bei komformizmo?

Vienas žinomiausių pasaulyje, bet kartu ir kontraversiškai vertinamas blogeris Endrew Tate sako: „Tėvams reiktų kuo greičiau susirūpinti vaikų sąmonės formavimu, antraip už juos tai padarys „keistoji“ visuomenė.“

Šis blogeris tikrai nėra tas „baltas pūkuotas“ sisteminės nuomonės formuotojas, kuris galėtų patikti baltiems pūkuotiems „teisingos“ ir „nekeistos“ visuomenės kūrėjams. Bet savo kalbomis jis dažnai kala ten, kur slepiamos pačios skaudžiausios visuomenės žaizdos. Štai keletas jo minčių (Iš T. Carlson laidos).

Apie silpnus lyderius:

„Esu įsitikinęs, kad J. Bideną į šį postą paskyrė dėl jo nekompetencijos ir dėl to, kad juo galima manipuliuoti bei daryti jam reikšmingą spaudimą.

Bet baisiausia yra ne tai. Baisiausia yra tai, kad jį išrinko.

Aš manau, kad būtent stiprūs vyrai turi būti visuomenės lyderiais – juk visuose istorijos etapuose buvo būtent taip. Tačiau šiandien yra atvirkščiai – Vakarų lyderiai yra silpni, labiau panašūs į marionetes.“

Apie silpnus vyrus:

„Mane baugina tai, kad J. Bidenas yra silpnas ir vykdo griaunančią veiklą. Silpnieji visada veikia griaunančiai, nes siekia atkeršyti kitiems. Man kažkas pasakė, kad sužeisti žmonės stengiasi sužeisti ir kitus. Tiesa, tada kalba ėjo apie santykius.

Ir tikrai: jeigu jums kažkas sužeidė širdį, tai jūs elgsitės taip, kaip elgiasi paskutinis durnius ir žalosite visus, kurie jums brangūs.

Ir aš pagalvojau: jeigu tu esi silpnas ir nesugebantis susitvarkyti su sunkumais žmogus, jeigu tau viskas aplinkui kelia skausmą, jeigu tu esi pastovioje depresijoje, tai kaip tada tu gali kurti gėrį?

Mane piktina teiginiai, kad „visi stiprūs vyrai yra šikniai“. Juk pažiūrėkite: užtenka vos užpulti kokį nors „leftistą“ ir jis tuoj pat skambina į policiją. Jis neturi jokio vyriškumo, jis negali apsiginti, jam būtinai reikia, kad šalia būtų stiprus vyras su pistoletu kišenėje.

Ir dabar galiu pasakyti, kad pačius niekingiausius poelgius visuomenėje daro silpnieji. Nemanau, kad banditas, šaudantis į moksleivius, yra stiprus žmogus. Jis tikriausiai yra tas nelaimėlis, iš kurio mokykloje tyčiojosi, o berniukai jam spardė užpakalį.

Tik silpni vyrai muša moteris. Tik jie apiplėšinėja parduotuves, kadangi patys tingi rytais anksti keltis ir eiti į darbą dirbti.

O dabartinė visuomenė tik ir stengiasi, kad būtų kuo daugiau silpnų vyrų, kadangi būti stipriu -pavojinga. Būtent silpni vyrai siekia užvaldyti pasaulį ir jie stengiasi pažeminti visus tuos, kurie yra už juos stipresni.

Aš manau kad tik stiprūs žmonės yra laimingi, nes tik jie turi tvirtus įsitikinimus ir principus. Silpnas žmogus yra pasmerktas.“

Apie moterų laimę:

„Moterys visada yra aukščiausio teisėjo rolėje – ant jų laikosi mūsų likimai, be jų pasaulis sugriūtų. Jos – mūsų veidrodis, pagal jų poelgius galima spręsti apie visuomenės išsivystymo stadiją.

Bet ko moteris tikrai nori, tai to, kad jos vyras būtų stiprus. Ir netgi jei jūs neturite nei pinigų, nei vilties, jūs vis tiek privalote atrasti būdą, kaip išspręsti moters problemą. Moterys turi instinktą savo vyrą padaryti stipriu, kadangi tai jos išgyvenimo klausimas.

Dar senovėje moterys buvo mokomos pažinti priešo filosofiją ir išspręsti konfliktą tol, kol nekilo karas ir nepražudė jos vyro.

Statistika rodo, kad nuo 1979 metų moterų laimės rodikliai krenta. Kaip jos gali būti laimingos, kai jas supantys vyrai nustojo būti vyrais. Deja, mažėja vyrų, kurie turi savo moralės principus ir gali apginti savo moteris.

Visuomenė, žaisdama tokį neteisingą žaidimą, visiškai supuvo. Reikia būti gudresniems.“

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!