- Reklama -

Sandraugos Kitokia Lietuva prezidentas Kęstutis Pūkas. KK nuotr.

Sandrauga KITOKIA LIETUVA kviečia visus, neabejingus savo ir savo artimųjų likimui į mitingą Kaune , rugsėjo 14 d., 12 val., Karo muziejaus sodelyje.

Mitingas skiriamas Jums – Lietuvos gyventojams.

Susirinkime ir pasisakykime prieš Lietuvos valstybę ir jos žmones stekenančią politinę korupciją, monopolijų viešpatavimą, smulkaus verslo naikinimą, mokyklų uždarymą, nuolatinį kainų augimą, neatsakingą mokesčių didinimą, vis didėjantį Lietuvos žmonių skurdinimą.

Pasisakykime prieš tuos, kurie Lietuvą, elektros energijos eksportuotoją, pavertė nuo visų priklausoma energetikos ubage.

Politinių partijų vykdoma politika privertė pačius darbingiausius ir jaunus Lietuvos žmones ieškoti sau duonos kąsnio užsienyje, paliekant Tėvynę, tėvus, šeimas ir vaikus.

Mūsų akivazdoje apmiršta Lietuvos kaimas – mūsų visų lopšys.

Mūsų akivaizdoje trypiami Lietuvos įstatymai- į tai jau nekreipiama dėmesio, tai tapo kasdienybe.

Mūsų akivaizdoje Politinės partijos ciniškai ir begėdiškai dalijasi Seimą ir ministerijas kaip vilkų ruja grobį. Dėl tokių politikų Seimas tapo pajuokų objektu.

Europos Sąjungos parama Lietuvai niekingai iššvaistoma ir išvagiama. Pas Kauno miesto savivaldybės merą Andrių Kupčinską atvykęs Europos kovos su sukčiavimu komisijos,narys A. Šemeta, pažėrė pagyrų, kad Kaunas įsisavino 2 mlrd. Lt. Kur tie milijardai, gal į žemę užkasti ir dabar lenda per visas gatvių skyles?

Į mitingą pakviesti Kauno miesto savivaldybės meras A. Kupčinskas su visais savo pavaduotojais ir tarybos nariai, ,kuriems bus sudaryta galimybė betarpiškai pristatyti savo darbus.

Atėjo laikas pasakyti, pakaks ponai kvailinti tautą. Tikėjimas pažadais jau baigėsi.

Atėjo laikas atsiskaityti už savo konkrečius darbus.

Tik nuo mūsų pačių aktyvaus dalyvavimo priklausys kaip mes būsime išgirsti.

Tad rugsėjo 14d. skirkime vieną valandą savo asmeninio laiko vardan mūsų Tėvynės, vardan mūsų visų ateities.

Todėl gausiai ir vieningai susieikime rugsėjo 14 dieną, šeštadienį 12 valandą Kaune , Karo muziejaus sodelyje ir parodykime, kad mes esame jėga, su kuria visiems privalu skaitytis.

Norintys pasisakyti mitingo metu, registruokitės telefonu:

868524724

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!