- Reklama -

Kristina Apanavičiūtė. KK nuotr.

Be galo be krašto vertinu mieluosius mūsų komentatorius, kurie pluša nežiūrėdami nei tarnybos valandų, nei savaitgalių, nei naktų.

Daugiausiai pagyrų, aišku, nusipelno į gausias komentatorių gretas įstojusi „kirpėja bolonkė“, dažnai pasivadinanti ir Zoska, su savimi neretai padiskutuojanti.

„Kirpėja bolonkė“ yra tokia nuoširdi ir juodakubiškai paprasta, jog „Karšto komentaro“ autores vadina malonybiniais, mažybiniais vardais, nuolat išgyvena dėl jų asmeninio gyvenimo, sveikatos, socialinės padėties visuomenėje, taip pat labai išgyvena, jog generalisimas niekaip jų nepakviečia prisijungti prie savo komandos – matyt dėl to, jog „kirpėja bolonkė“ nedirba juodajame kube ir netrokšta rytais gerti kavą su straipsnių autorėmis.

„Kirpėja bolonkė“ yra taip tolima juodajam kubui, jog jos komentavimo darbo laikas prasideda 7:30 – būtent tada, kai juodajame kube verda pirmi kavos puodeliai, ir baigiasi 16:30. „Kirpėja bolonkė“ taip nieko nežino, kas dedasi juodajame kube, kad kartą labai jaudinosi ir man komentaruose rašė dėl vieno pareiškimo, apie kurį žinojome tik aš ir generalisimas, o kaip vėliau paaiškėjo – organizuotųjų vadovas. Taigi, kai pareiškimas gulėjo organizuotajam ant stalo juodajame kube, „kirpėjėlė“ komentavo jo turinį, ir bandė paprotinti, jog, deja, bylos būna pernumeruojamos metų viduryje – „kirpėjėlė“, nebūdama susijusi niekaip nei su juoduoju kubu, nei su įstaigomis, kur galima klastoti ir gerti nuo pat ankstyvo ryto, labai išgyveno, kaipgi čia klastotojų įstaigai bus keliama dar viena byla dėl dokumentų klastojimo.

Kad „kirpėja bolonkė“ niekaip nesusijusi su juodojo kubo komedijomis, įrodo ir jos nuogąstavimai, jog per komentavimą neva užmetė nutarimo rašymą, tačiau reikia spėti iki rytojaus, tada atsijungia ir tuoj lekia rašyti. Taip pat mums niekaip neleidžia manyti apie „kirpėjos bolonkės“ ir juodojo kubo sąsajas „kirpėjos“ komentarai apie juodajame kube tiriamas bylas – ypač vieno komedijos veikėjo, kuriam visur rodosi bombos ir įžeidimai. Kad „kirpėja bolonkė“ niekaip nesusijusi su saugumu, įrodo ir jos komentavimas ne tik dieną, bet ir naktį po straipsniais, kuriuose nors vieną kartą paminėtas žodis „saugumas“.

Kiekvienam leidiniui linkėčiau tokio atsidavusio ir taip besirūpinančio straipsnių autorių sveikata, socialine, visuomenine gerove ir asmeniniu gyvenimu komentatoriaus, koks yra kirpėja bolonkė/Zoska, neturintis jokio ryšio su generaline juodojo kubo komedija.

Kristina Apanavičiūtė

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!